Vi søger serviceelektrikere, akkordelektrikere, og ABA teknikere.

VI har travlt hos Alpha Electric og søger derfor nye medarbejdere. Kunne du tænke dig at være en del af Alpha Electrics stærke team, så klik på læs mere.

Brandsikring – ABA – ABDL – AVA – ABV

Vi er specialister i alle former for elektriske brandsikringsanlæg.

Vi udfører alt fra Nød og Panikbelysning til ABA anlæg. Vi rådgiver, projektere og installerer anlæggene. Vi bruger kun leverandører der leverer kvalitetsprodukter. Leverandører der har til huse i Danmark.

​Vi er godkendt til at udføre ABA og AVA anlæg hos DBI.

 • ABA nr. 232.389
 • AVA nr. 024.010

​​Automatisk brandalarm ( ABA ) er mere og mere udbredt grundet strengere regler inden for brandsikring af byggerier. ABA anlægget er jeres tryghed og sikkerhed for en hurtigt detektering af en evt. brand i bygningen.

​Opbygning af anlægget kan variere fra bygning til bygning, og afhængig af krav fra beredskabet. Det er som oftest grundet lovkrav, at man installerer et ABA anlæg, men det kan også være grundet sikring af virksomheden. I de tilfælde hvor virksomheden ikke kan overleve, hvis den brænder ned kan det være fornuftigt, at installerer et ABA anlæg selvom det ikke er et krav.
​​Vi projekterer, installerer og servicerer Automatisk Brandalarm Anlæg  i henhold til DBI Retningslinje 232 . Dette er et speciale, som vi har arbejdet med i gennem 22 år, og vi er godkendt hos Dansk Brandteknisk Institut – DBI.

​​Vi opbygger anlæggene ud fra kundens ønsker, kravet fra beredskabet og ud fra en efterfølgende serviceomkostning som skal minimeres. Alle vores anlæg er derfor ”åbne” anlæg, som alle der udfører ABA anlæg kan servicere.​

Vi installerer og servicere følgende produkter inden for Automatisk Brandalarm:

 • Schneider Electric – FX, ESA, FDP
 • MX 4000-5000
 • Esser IQ8
 • Delta Eltek
 • Varslingsanlæg bruges til evakuering af bygninger i forbindelse med evt. brandalarm. Et varslingsanlæg kan opbygges på flere måder, enten som tonevarsling eller talevarsling. Tonevarsling er med lydgivere, som laver en evakueringstone.​Talevarsling er en talende besked i højtalere. Begge typer af anlæg er omhandlet af Retningslinje 024, som beskriver opbygningen af disse anlæg.​Et tonevarslingsanlæg kan enten være et separat anlæg, eller være integreret i et ABA anlæg, hvorimod et talevarslingsanlæg er et separat anlæg, som reelt er et musikanlæg.​​Det er opbygget af forstærkere og kan kombineres som samtaleanlæg, eller musikanlæg.​Talevarslingsanlæg er mere og mere brugt, grundet den klare meddelelse i højtalere, og kravene fra beredskabet.Alpha Electric er godkendt til at projektere og installere tonevarsling og talevarslingsanlæg. Vi bruger kun godkendte produkter som alle er godkendt efter EN 54 normen.

Vi installerer og servicere følgende produkter inden for Varslingsanlæg:

 • TOA – VM 3000 / VX 3000
 • BOSCH Plena
 • Variodyn
 • RC-MX

Kontakt os

Alpha Electric A/S
Niels Olsens Vej 1
3650 Ølstykke

Lokesvej 15
3400 Hillerød

Tlf.: 4717 0102
Døgnvagt: 4825 1252

post@alphaelectric.dk

CVR-nr: 26904072
Bankkonto: Sydbank 6819 1029229